ГоловнаБлогиБлог Олега Ляшка

Закликаю заблокувати Верховну Раду!

Закликаю заблокувати Верховну Раду до тих пір, поки уряд не поверне Києву вкрадені з міського бюджету 8 мільярдів гривень.

21 лютого я вкотре був присутнім на засіданні Київської міської ради. Місцеві депутати, як завжди, жаліються на те, що у бюджеті немає грошей.

А я кажу: гроші були б, якби не розкрадали землю, якби раціонально використовувалось майно та ресурси столиці. А то вони жаліються. Не жалітись треба, а діяти!

Обкрадання - найбільша проблема Києва. Законом про державний бюджет на 2013 рік уряд нахабно вкрав з київського бюджету 8 мільярдів гривень, а частина цих коштів могла піти на ремонт доріг, на школи, на лікарні. Якби не розбазарювали і не розкрадали майно, якби кошти йшли до міського бюджету, а не в кишені чиновників і нашої влади, ніхто б не плакався мені і гроші були б у міста.

Тому я пропоную депутатам міської ради, якщо вони справді хочуть повернути столиці вкрадене, піти і заблокувати Верховну Раду, поки вона не віддасть ті 8 мільярдів, які забрав уряд. Бо добровільно ці гроші Києву ніхто не поверне. Якщо треба буде її штурмом брати – візьмемо, і на вилах повиносимо тих, хто вкрав гроші з київського бюджету.

Олег Ляшко Олег Ляшко , Народний депутат України, лідер Радикальної партії
Читайте головні новини LB.ua в соціальних мережах Facebook, Twitter і Telegram