ГоловнаБлогиБлог Олега Ляшка

Ландик «кришує» донецьку міліцію

Донецька міліція отримала вказівку від влади не розслідувати факт побиття кандидата в народні депутати від Радикальної партії по 43 виборчому округу Дмитра Верзилова.

Фото: Предоставлено автором

15 вересня співробітники Ворошиловського РВВС м. Донецька відмовилися приймати заяву про скоєння злочину від Дмитра Верзилова, якого по-звірськи побили політичні конкуренти. У цей день близько 21 години біля під’їзду будинку, в якому мешкає наш кандидат, двоє невідомих напали на нього з погрозами та вимогою зняти свою кандидатуру з виборів.

В результаті побиття, кандидат від Радикальної партії опинився в лікарні зі струсом мозку та переламаними ребрами. Але цей факт правоохоронці нахабно проігнорували. Після виклику на місце пригоди, донецька міліція відмовилась порушувати кримінальну справу по даному злочину.

Я не виключаю, що замовником замаху на життя Дмитра Верзилова виступає скандальний депутат-регіонал Валентин Ландик, який є опонентом Дмитра Верзилова по виборчому округу №43 у Донецьку. Такі висновки я зробив після того, як Верзилов звернувся в міліцію. Бо саме тоді йому почали надходити дзвінки з погрозами від невідомих осіб, які вимагали не робити ніяких публічних заяв з приводу бездіяльності міліції і причетності до нападу на нього регіонала Валентина Ландика.

Також мені стало відомо, що з метою здійснення тиску керівництво міського МВС сьогодні влаштувало перевірку у Донецькій обласній клінічній травматологічній лікарні, в якій Верзилова обстежили після нападу.

Я переконаний, що міліція і влада перебувають у злочинній змові. Вони хочуть замовчати справу побиття опозиційного кандидата Дмитра Верзилова, бо він їм заважає. Правоохоронці знають імена замовників та виконавців злочину, але розслідувати справу навмисно відмовляються. Бо міліція так само, як і суди отримують вказівки від регіоналівської банди.

Саме тому я звернувся до Генеральної прокуратури з вимогою розслідувати справу побиття кандидата в народні депутати Дмитра Верзилова. Цю справу я на гальма не спущу! Ми примусимо Генеральну прокуратуру знайти злочинців і достойну управу на них!

Олег Ляшко Олег Ляшко , Народний депутат України, лідер Радикальної партії
Читайте головні новини LB.ua в соціальних мережах Facebook, Twitter і Telegram