ГоловнаБлогиБлог Олега Ляшка

Представника РПЛ чудом не вбили (ФОТО)

На мого однодумця, представника Радикальної партії було скоєно замах. Кандидат на посаду сільського голови Софіївської Борщагівки Юрій Денисенко залишився живим, проте вбито людину та троє постраждало.

Фото: Предоставлено Олегом Ляшко

Влада продовжує перешкоджати та переслідувати нас. Бандити при владі перелякані тому, що знають: люди підтримують мене і мою команду. Через те, що злодіям з Партії регіонів не вдається нас залякати, вони дійшли до того, що намагаються знищити нас фізично.

Юрій Денисенко розповів мені, що він пізно ввечері повертався додому, а на вулиці, де він живе, побачив багато міліціонерів і безліч гільз на землі. Розстріляли автівку його сусіда, але виявилось, що ті кулі були розраховані на нього. Оскільки вулиця була неосвітленою, ймовірно, злочинці переплутали машини, адже рік тому вже була спроба нападу на Юрія, він звертався до правоохоронців, проте справа загубилась десь у міліцейських кабінетах.

Бездіяльність так званих правоохоронців перейшла межу! Це далеко не перший випадок, який демонструє, що менти у спілці із злочинцями, вони замість того, аби захищати своїх громадян, відстоюють інтереси злочинців та маніяків. І лише через щасливий збіг обставин моєму однопартійцю Юрію Денисенку вдалося зберегти життя вже вдруге.

Я так само неодноразово потрапляв під тиск міліціонерів. За акції протесту фермерів та чорнобильців на мене, незважаючи на те, що я народний депутат, склали вже 4 адмінпротоколи. Також був скоєний напад співробітників «Беркута», які стягнули мене з міліцейської машини, з якої я виступав із закликом не бити людей, які проводили разом зі мною мирну акцію протесту. Були також скоєні напади із пошкодженням майна на мої громадські приймальні у Вінниці та Черкасах. Після мого виступу із вимогою відставки Могильова, співробітники «Кобри» незаконно переслідували мій автомобіль. Нещодавно мою помічницю в Луганську Валентину Величко та її сина ледве не застрелили, обстрілявши під час руху машину, на якій вони їхали організувувати мою зустріч з виборцями. Крім того, невідомі зловмисники за вказівкою влади кинули 2 пляшки з запальною рідиною в автомобіль одного з лідерів Одеської обласної організації Радикальної партії, Євгена Кифоренка. Подібний інцидент стався з представником Радикальної партії у Могилів-Подільському, Олександром Царенком.

Я хотів виступити на тему чергового нападу на свого соратника Юрія Денисенка з трибуни Верховної Ради, але не зміг це зробити через те, що минулої п'ятниці зірвав голос після виступу, в якому розкритикував уряд Азарова. Проте я у письмовій формі звернувся до Генеральної прокуратури з метою припинити і покарати за бездіяльність правоохоронні органи.

Олег Ляшко Олег Ляшко , Народний депутат України, лідер Радикальної партії
Читайте головні новини LB.ua в соціальних мережах Facebook, Twitter і Telegram