ГоловнаБлогиБлог Олега Ляшка

Влада систематично перешкоджає моїй діяльності!

Слова Юрія Гримчака на мою адресу, про те, що моїми біг-бордами завішано мало не пів-України, просто таки вершина цинізму. Керівництво БЮТу і їх сателіти, а Гримчак є саме ним, завжди на тих, хто не під ними, кажуть, що це "проекти влади". Так вони казали про Яценюка і Тягнибока, а тепер разом з ними імітують боротьбу з владою і за звільнення Тимошенко.

Зіпсовані бігборди лише підтверджують цинічність закидів з боку опозиції
Фото: предоставлено пресс-службой
Зіпсовані бігборди лише підтверджують цинічність закидів з боку опозиції

Подібні заяви хоча і робляться з метою моєї дискредитації в очах виборців, але насправді не досягають мети. Про це свідчать результати останнього опитування, де більшість людей вважають мене одним із головних опозиціонерів поряд із Тимошенко.

Радикальна партія - це самостійна опозиційна сила. Про те, що це саме так, свідчать численні факти перешкоджання владою нашій діяльності. За акції протесту фермерів і чорнобильців на мене, незважаючи на те, що я народний депутат, склали вже 4 адмінпротоколи. На мене був скоєний напад співробітниками "Беркута", які стягнули мене з міліцейської машини, з якої я виступав із закликом не бити людей, які проводили разом зі мною мирну акцію протесту. Були також скоєні напади із пошкодженням майна на мої громадські приймальні у Вінниці і Черкасах. Після мого виступу із вимогою відставки Могильова співробітники "Кобри" незаконно переслідували мій автомобіль. Нещодавно мою помічницю в Луганську Валентину Величко та її сина ледве не застрелили, обстрілявши під час руху машину, на якій вони їхали організовувати мою зустріч з виборцями. Крім того, невідомі зловмисники за вказівкою влади кинули 2 пляшки з запальною рідиною в автомобіль одного з лідерів Одеської обласної організації Радикальної партії, депутата Балтської районної ради Євгена Кифоренка. Подібний інцидент стався з представником Радикальної партії у Могилів-Подільському Вінницької області, Олександром Царенком.

Стосовно біг-бордів: мало того, що в Києві та багатьох областях за вказівкою влади нам відмовили розмістити борди «Вставай, Україно!», на Харківщині моє обличчя і цей революційний заклик замалювали фарбою. Упевнений, це справа рук тандему Добкін-Кернес.

Також за командою влади мені постійно перешкоджають в організації зустрічей з виборцями, відмовляють у наданні приміщень і можливості спілкування з людьми.

За командою з Адміністрації Президента, яка контролює центральні ЗМІ, мене упродовж тривалого часу не запрошують на телеефіри. Навіть у багатьох державних і комунальних виданнях, де я як народний депутат маю право безоплатно виступити зі звітом, мені в цьому відмовляють. Натомість своїм висуванцям влада створює режим повного сприяння.

Але я сподіваюсь, що українці, обираючи між безчинством і справедливістю, оберуть тих, хто боровся і боротиметься проти антинародного режиму, а не бандитів, які встановили і захищають його!

Олег Ляшко Олег Ляшко , Народний депутат України, лідер Радикальної партії
Читайте головні новини LB.ua в соціальних мережах Facebook, Twitter і Telegram