ГоловнаБлогиБлог Олега Ляшка

Відповідаю замість Януковича

Я особисто підготував власну відповідь п’ятьом міністрам закордонних справ - Польщі, Німеччини, Швеції, Великої Британії та Чехії - у відповідь на їхній відкритий лист, який був оприлюднений 5 березня 2012 року.

Фото: Макс Левин

Я не став чекати, поки Міністерство закордонних справ почне відбріхуватися щодо тих звинувачень, які прозвучали на адресу нинішньої продажної і збанкрутілої влади. Я, як громадянин України, висловив власне бачення того, що відбувається в Україні зараз, і які фактори почнуть її міняти вже восени цього року.

У листі йде мова про те, що для 46 мільйонів українських громадян слова європейських міністрів про те, що українці є європейцями, які поділяють європейські цінності, є правдою та надихають на боротьбу.

Час політичних сигналів практично минув. В Україні наступає час радикальних і дуже практичних дій, які повернуть нашу державу на європейську та демократичну траєкторію.

Я переконаний, що 46 мільйонів громадян України готові до такої боротьби, що буде продемонстровано під час виборів до Верховної Ради України у жовтні 2012 року. Ці вибори – не лише лакмусовий папірець для Заходу. Ці вибори – рубікон для української політики, який символізуватиме закінчення ери домінування злочинної олігархічної касти і початок нового європейського життя великого українського народу.

Олег Ляшко Олег Ляшко , Народний депутат України, лідер Радикальної партії
Читайте головні новини LB.ua в соціальних мережах Facebook, Twitter і Telegram