ГоловнаБлогиБлог Олега Ляшка

За продаж землі – каратиму тюрмою! (ВІДЕО)

Кожен, хто причетний до прийняття закону “Про ринок землі» буде притягнений до відповідальності!

Я вважаю цей закон злочинним. Він загрожує національній безпеці, і спрямований на обезземелення селян та продовження політики геноциду українського народу.

Фото: стоп-кадр с видео

Влада, яка ніколи не підтримувала село, а навпаки - призвела до його фактичного вимирання, хоче відібрати в людей останнє – землю.

Якщо олігархи через підставних осіб скуплять її за безцінь, ми всі перетворимось на кріпаків, будемо гнути спину вже на чужій землі за шмат хліба. Не виключено, що земля опиниться у власності іноземців, бо влада вже неодноразово зраджувала національні інтереси.

Усіх – кожного депутата, хто голосував за цей злочинний закон, кожного урядовця і експерта, причетного до його розробки, - треба притягувати до відповідальності. Лише за подібні наміри потрібно безжально карати!

Я подав альтернативний законопроект, в якому пропонується ефективна система оренди землі та заходи, спрямовані на розвиток сільського господарства.

Якщо любити свою землю, і працювати на ній з розумом, то ми можемо півсвіту нагодувати і добре на цьому заробити.

А замість нових економічних підходів, недолуга влада хоче просто віддати землю - за яку сотні років боролись наші предки, ризикуючи життям, і проливаючи власну кров.

Олег Ляшко Олег Ляшко , Народний депутат України, лідер Радикальної партії
Читайте головні новини LB.ua в соціальних мережах Facebook, Twitter і Telegram