ГоловнаБлогиРомана Трубы

Конкурс до ДБР мають моніторити експерти від громадськості

Сьогодні розпочинаються співбесіди для кандидатів на 219 посад до центрального апарату Державного бюро розслідувань. Незабаром їх проходитимуть кандидати на 455 посад до територіальних управлінь Бюро.

Вибори до Ради громадського контролю при ДБР
Фото: facebook/Державне бюро розслідувань
Вибори до Ради громадського контролю при ДБР

Це – найважливіший етап конкурсу. Якщо під час кваліфікаційного іспиту за допомогою тестів та практичних завдань, виконаних на комп’ютері, перевірявся рівень знань кандидатів, то на цьому етапі від членів конкурсної комісії залежить перевірка доброчесності кандидатів та їх професійних якостей.

Навантаження на конкурсну комісію значне, адже співбесіди пройдуть 860 людей, які претендують на посади у центральному апараті Бюро.

Я звернувся з пропозицією до членів Ради громадського контролю аналізувати біографії кандидатів та повідомляти конкурсну комісію, якщо будуть виявлені факти, що потребуватимуть роз‘яснення, а також факти про недоброчесність претендентів на посади в ДБР.

Також звертаюся до експертів від громадськості – під час конкурсу потрібна ваша допомога. Якщо ви маєте інформацію, яка допоможе під час співбесід, надсилайте її до конкурсної комісії Державного бюро розслідувань.

Водночас, прошу продемонструвати професійний підхід, адже у відкритих джерелах щодо будь-якого кандидата може бути розміщена недостовірна інформація для створення його негативної репутації.

Також звертаю увагу, що відеозапис проведення співбесід буде викладено для перегляду на каналі Youtube.

Бажаю успіхів кандидатам та витримки членам конкурсної комісії!

Контакти для громадськості: електронна адреса Конкурсної комісії №1: [email protected] 

Роман Труба Роман Труба , Руководитель Госбюро расследований
Читайте головні новини LB.ua в соціальних мережах Facebook, Twitter і Telegram