ГоловнаСвіт

Під час перевезення меблів у США в них виявили китайських нелегалів

11 мігрантів ховалися в комоді, холодильнику та скрині.

Під час перевезення меблів у США в них виявили китайських нелегалів
Фото: https://edition.cnn.com/

Усередині меблів, які перевозили з Мексики в США, виявили 11 китайських мігрантів. Вони ховалися в комоді, скрині та холодильнику, а також інших меблевих предметах, пише CNN

Прикордонники знайшли їх під час обшуку вантажівки, яка в'їжджала в Сан-Дієго, штат Каліфорнія. Усіх затримали в рамках порушення імміграційного законодавства.

Водія вантажівки, 42-річного громадянина США, заарештували і доставили до виправного центру в Сан-Дієго.

"Митниця та прикордонна охорона не можуть описати небезпеки контрабанди людей. Ці особи займаються контрабандою в нелюдських умовах, які можуть мати смертельні наслідки", - заявили в службі охорони митниці та прикордонного контролю.

Фото: edition.cnn.com

Нагадаємо, 23 жовтня поблизу Лондона виявили вантажівку з 39 тілами. Люди перебували в рефрижераторі і, радше за все, замерзли насмерть. Виявилося, що вантажівка належить ірландській компанії Global Trailer Rentals Ltd (GTR). Спочатку вважали, що загиблі були громадянами Китаю. Пізніше з'ясувалося, що вони були громадянами В'єтнаму.

Поліція заарештувала 23-річного водія вантажівки Мо Робінсона. Йому висунули 41 звинувачення, включаючи 39 звинувачень у ненавмисному вбивстві, змові з метою торгівлі людьми і змові з метою сприяння нелегальній міграції.

Пізніше поліція затримала ще двох підозрюваних: 38-річного чоловіка і жінку з міста Воррінгтон. Їх заарештували за підозрою в змові з метою нелегального ввезення та торгівлі людьми та ненавмисному вбивстві 39 осіб.

Читайте головні новини LB.ua в соціальних мережах Facebook, Twitter і Telegram