ГоловнаСвіт

Помпео спростував слова Лаврова про те, що він не обговорював втручання у вибори з Трампом

Держсекретар США заявив, що голова МЗС Росії "не зовсім точно говорить про мої спогади" про цю зустріч.

Помпео спростував слова Лаврова про те, що він не обговорював втручання у вибори з Трампом
Фото: EPA/UPG

Державний секретар Майк Помпео спростував слова голови МЗС Росії Сергія Лаврова про те, що вони не обговорювали вплив РФ на американські вибори з президентом Дональдом Трампом. Про це пише The Hill.

"Я піду в Білий дім, щоб розповісти подробиці того, що було сказано. Я ніколи не обговорюю те, що говорить президент у приватних обставинах, але я можу сказати вам, що заява міністра закордонних справ Лаврова не зовсім точно відображає мої спогади про цю зустріч", - заявив Помпео журналістам.

Таким чином він прокоментував заяву Сергія Лаврова на брифінгу, що він з Трампом "фактично навіть не обговорював вибори". При цьому сам американський президент у Twitter писав про те, що це питання порушувалося.

Нагадаємо, 7 грудня Washington Post з посиланням на анонімні джерела написало, що Лавров і Помпео зустрінуться у Вашингтоні після зустрічей голів Росії, України, Франції та Німеччини в нормандському форматі. Зазначалося, що сторони розглянуть теми, "дражливі для США і Росії".

Держсекретар Сполучених Штатів Майкл Помпео на зустрічі з головою МЗС РФ Сергієм Лавровим заявив: якщо Росія спробує втрутитися у вибори президента США, ті вживатимуть відповідних заходів.

Читайте головні новини LB.ua в соціальних мережах Facebook, Twitter і Telegram