ГоловнаСпорт

"Дніпро-1" ввів військовий стан на своїй базі

Команда готується до відновлення сезону.

"Дніпро-1" ввів військовий стан на своїй базі
Юрий Береза
Фото: facebook.com/jury.bereza

Клуб "СК Дніпро-1" почав активну підготовку до відновлення сезону в Українській прем'єр-лізі.

Президент клубу Юрій Береза розповів, що готуючись до рестарту чемпіонату, керівництво "Дніпра-1" ввело незвичайний вид карантину - фактично військовий стан - на своїй спортивній базі.

"Був два дні тому на "Дніпро-Арені" і можу сказати, що стан газону на ній відмінний. Щодо "Дніпра-1", то ми маємо сьогодні прекрасну базу. З початку карантину ми, по суті, ввели військовий стан на території бази: закрили всіх із сім'ями, обмежили спілкування і вихід з бази.

Ми змогли проконтролювати пересування всіх людей, пов'язаних із клубом. Команди U-21 і U-19 ми розпустили, залишивши лише основну команду. Всі гравці залишилися на базі і поставилися з розумінням, ми всі конфлікти владнали. Тренерський штаб також на базі, а Дмитро Михайленко - постійний її житель", - заявив президент клубу в інтерв'ю програмі "Великий футбол".

Крім того, Береза повідомив, як клуб боровся з пандемією коронавірусу.

"Цього тижня члени клубу пройдуть повне тестування, а контроль стану футболістів і працівників ми вели і ведемо щодня. Це було від початку карантину. Дуже хотілося б закінчити цей чемпіонат і почати новий. Поки що не знаю, як ми будемо діяти в разі зараження когось із гравців. Однак людське життя залишається головним", - зазначив Береза.

Читайте головні новини LB.ua в соціальних мережах Facebook, Twitter і Telegram