ГоловнаСуспільствоВійна

Над Києвом і біля нього збито 13 іранських БпЛА, було дві хвилі атаки (оновлено)

Є руйнування. 

Фото: Андрій Нєбитов

Уранці 14 грудня російська армія вчинила масовану атаку з використанням ударних безпілотників. Було збито 13 безпілотників, люди не постраждали, але є пошкодження житлових будинків. 

Про повітряний напад повідомив у Телеграм мер міста Віталій Кличко. Голова Житомирської ОВА Віталій Бунечко додав, що можлива друга атака. Близько 9:10 оголосили відбій. 

Оновлення 9:37. “Київ зазнав дві хвилі атаки ворожих дронів. Завдяки ефективній роботі підрозділів ППО та РЕБ знищено 13 ворожих дронів. Уламки від збитих БПЛА влучили в одну адмінбудівлю та ще чотири житлові будівлі зазнали незначних ушкоджень (Шевченківській район столиці). Люди не постраждали”, – повідомив начальник КМВА Сергій Попко.

Оновлення 08:56. Завдяки ефективній роботі підрозділів ППО та РЕБ вже знищено 13 дронів-камікадзе, повідомили в КМДА.

Фото: Андрій Нєбитов

Фото: Андрій Нєбитов

Оновлення 08:09. Збито ще один БпЛА – їх вже 11. Тривога тривала.

Близько 6:30 вибухи пролунали в Шевченківському районі Києва. Уламок безпілотника влучив у адміністративну будівлю. 

За останні сім днів це – вже третя масована атака росіян з використанням "шахедів". Попередні були спрямовані переважно проти південних областей.

За даними британського міністерства оборони, відновлення використання іранських дронів для атак після тритижневої перерви свідчить про те, що Москва отримала від Тегерана нову партію. 

Читайте головні новини LB.ua в соціальних мережах Facebook, Twitter і Telegram