ГоловнаСуспільствоВійна

Протягом доби від обстрілів росіян у Харківській області загинули троє людей

Одна – в Харкові, двоє – у Золочеві. 

Протягом доби від обстрілів росіян у Харківській області загинули троє людей
Обстріли Харківської області
Фото: Олег Синєгубов у Телеграм

Унаслідок нічного ракетного удару по Харкову загинула одна жінка, її приватний будинок зруйновано. Також пошкоджено двоповерхову будівлю, повідомив голова Харківської ОВА Олег Синєгубов у телеграмі

В області ворог бив по Харківському, Богодухівському і Лозівському районах. У Золочеві загинули двоє чоловіків 39 і 52 років. Там окупанти обстріляли сім житлових будинків. 

"Пошкоджені житлові будинки, господарські споруди, сталися пожежі", – повідомив Синєгубов про наслідки ударів по області. 

На лінії зіткнення тривають бойові дії. Ворог не припиняє обстрілів наших позицій. Біля населених пунктів Байрак і Асіївка завдав авіаційних ударів. Окупанти розміщують особовий склад і техніку в дитсадках та храмах, використовують Святотроїцький храм у Малій Комишувасі як шпиталь. Синєгубов наголосив, що наші захисники міцно тримають свої позиції, не дають ворогові просунутися вперед та завдають йому відчутних втрат.

Нагадаємо, цієї ночі близько 3 години ворог випустив дві ракети по Харкову. В одному випадку потрапляння до приватного житлового будинку. У другому випадку ракета прилетіла неподалік приватного житла. 

Від розльоту осколків спалахнув будинок, але, на щастя, без постраждалих.

Читайте головні новини LB.ua в соціальних мережах Facebook, Twitter і Telegram