ГоловнаСуспільствоПодії

У Києві відбулася сутичка між правоохоронцями та "євробляхерами", які перекрили рух

Мітингарі заблокували дорогу шинами. 

У Києві мітингарі "Авто Євро Сила" знову перекрили рух з вимогою до влади країни ухвалити законопроєкт №3704 про доступне розмитнення автомобілів на єврономерах.

Між ними та правоохоронцями відбулася сутичка. Відео оприлюднено на каналі "Київ Оперативний". 

У коментарі LB.ua в поліції Києва повідомили, що правоохоронці конфіскували шини протестувальників, за допомогою яких ті перекривали рух.

Наразі затриманих немає.

Оновлення. Учасники "Авто Євро Сила" оголосили про мітинги та перекриття доріг і в інших містах. Зокрема, вони закликають заблокувати рух у місті Ромни (траса Н-07), Сумах, Умані, Чернігові, Білій Церкві. 

Лідер "Авто Євро Сила" Олега Ярошевич заявив, що у Києві перекрили вулицю Грушевського, бо "їх не почули". За його словами, на 15:00 годину представники влади "призначили їм перемовини", але розблоковувати дороги вони не збираються. 

Нагадаємо, що учора власники автомобілів на європейських номерах заблокували рух в урядовому кварталі столиці. Активісти перекрили рух на перехресті вулиць Грушевського та Шовковичній. Двох із них затримано.

Голова правління громадянської мережі "ОПОРА" Ольга Айвазовська повідомила, що блокувальники не пропустили навіть "швидку".

Читайте головні новини LB.ua в соціальних мережах Facebook, Twitter і Telegram