ГоловнаСуспільствоПодії

У Львівській області затримали чоловіка з наркотаблетками на 400 тисяч гривень

Під час обшуків у нього вилучили близько 1,5 кілограма марихуани та кущі конопель.

У Львівській області правоохоронці затримали жителя міста Калуш Івано-Франківської області, вилучивши в нього тисячу нарковмісних таблеток "Субутекс", близько 1,5 кілограма марихуани та кущі рослин конопель. Про це повідомляє пресцентр Нацполіції Львівської області.

Фото: lv.npu.gov.ua
Фото: lv.npu.gov.ua

Вартість 143 блістерів з тисячею таблеток за цінами "чорного ринку" становить близько 400 тисяч гривень. Усі вилучені речовини направили на експертизу.

Також поліцейські встановили, що до постачання нарковмісних таблеток у Львівську область може бути причетний 41-річний житель міста Долина Івано-Франківської області.

На цей момент вирішується питання про повідомлення затриманому про підозру у вчиненні злочину, передбаченого ч. 3 ст. 307 (незаконне виробництво, виготовлення, придбання, зберігання, перевезення, пересилання чи збут наркотичних засобів, психотропних речовин або їх аналогів) КК України, санкція якої передбачає покарання у вигляді позбавлення волі на термін від 9 до 12 років з конфіскацією майна.

Фото: lv.npu.gov.ua

Незабаром суд обере йому запобіжний захід. Досудове розслідування триває, правоохоронці встановлюють осіб, причетних до скоєння цього злочину.

Нагадаємо, в грудні в Одесі СБУ спалила майже 4 тонни наркотиків на 100 млн доларів. Речові докази після судових постанов були надані для знищення спецпідприємству, яке займається утилізацією небезпечних відходів.

Читайте головні новини LB.ua в соціальних мережах Facebook, Twitter і Telegram