ГоловнаСуспільствоПодії

Житель Тернополя повідомив про коронавірус у сусіда через відмову швидкої приїхати на його виклик

Медики відмовили йому у виклику через високий тиск. 

Житель Тернополя повідомив про коронавірус у сусіда через відмову швидкої приїхати на його виклик
Фото: tp.npu.gov.ua

Житель Тернополя повідомив в поліцію про те, що його знайомий контактував з громадянами Китаю, після чого у нього піднялася висока температура. Він заявив, що чоловік перебуває вдома і наражає на небезпеку сусідів, повідомили в пресслужбі поліції Тернопільської області.

Слідчо-оперативній групі поліції, що прибула за вказаною адресою, ніхто не відчинив двері, а власника квартири вдалося знайти через добу. Чоловік заперечував, що викликав правоохоронців.

"Глянувши на номер, з якого був здійснений виклик, житель Тернополя пізнав дані свого кума, який живе з ним в одному будинку, але в іншій квартирі", - додали правоохоронці.

Цей чоловік зізнався, що подзвонив в 102 з повідомленням про нібито хворого сусіда через те, що працівники швидкої допомоги відмовилися приїжджати на його виклик через високий тиск. Він пояснив, що після дзвінка в поліцію він ще раз звернувся до швидкої з інформацією про нібито коронавірус у сусіда, і після цього лікарі приїхали.

Тепер йому загрожує адміністративна відповідальність.

Нагадаємо, в лютому в Харкові чоловік викликав патрульних, а після того як вони прибули, розповів, що "йому стало сумно, і таким чином він вирішив себе розважити і поспілкуватися з поліцейськими".

Читайте головні новини LB.ua в соціальних мережах Facebook, Twitter і Telegram