ГоловнаСуспільствоЖиття

У РФ назвали дату обміну полоненими, - ЗМІ

Україна й окупанти Донбасу обміняються близько 200 полоненими.

У РФ назвали дату обміну полоненими, - ЗМІ
Передача осужденных, которые содержались в тюрьмах на неподконтрольной части Луганской области, на подконтрольную Украине террит
Фото: facebook/Людмила Денісова

Україна і терористичні "республіки" Донбасу проведуть обмін полоненими 29 грудня на контрольному пункті пропуску "Майорськ". Про це пише "РБК-Україна" з посиланням на російські ЗМІ.

На відеоконференції 23 грудня сторони домовилися про гнучку формулу обміну, щоб більше не відкладати його. Однак перед самим обміном 27-28 грудня потрібно завершити опитування усіх потенційних учасників обміну і отримати від них згоду або відмову.

"Потім буде сформульована остаточна формула (обміну полоненими, - ред.). Однак, поки верифікація більшості учасників обміну не проведена, можна припустити, що вдасться обміняти загалом трохи більше ніж 200 осіб", - цитує РБК джерело ЗМІ РФ.

Також повідомляють, що до цього передбачалася обміняти близько 300 осіб.

Нагадаємо, 23 грудня повідомляли, що представники Тристоронньої контактної групи з врегулювання ситуації на Донбасі погодили умови звільнення й обміну утримуваними особами до кінця 2019 року.

Раніше на саміті у Парижі "нормандська четвірка" домовилася про обмін полоненими у форматі "всіх на всіх" до кінця року і розведення ще у трьох точках.

Читайте головні новини LB.ua в соціальних мережах Facebook, Twitter і Telegram