ГоловнаСуспільствоПодії

У Запорізькій області чоловік напав на людей з ножем, один загиблий

Ще трьох доправили в лікарню з різаними ранами тулуба.

У Запорізькій області чоловік напав на людей з ножем, один загиблий
Фото: rus.delfi.ee

У Запорізькій області в селі Воздвижівка Гуляйпільського району біля зупинки громадського транспорту під час конфлікту 24-річний чоловік із ножем напав на чотирьох осіб, у результаті чого загинула одна людина, ще трьох поранено. Про це повідомляє пресцентр Нацполіції.

На тілі загиблого - жителя Дніпропетровської області 1986 року народження - виявлено ножові поранення. До лікарні з різаними ранами тулуба доправили ще трьох людей: місцевого жителя 1987 року народження і двох жителів Дніпра 1987 і 1974 народження.

Установлено, що ножові поранення під час конфлікту спричинив житель Запоріжжя 1995 року народження. Працівники сектору кримінальної поліції затримали підозрюваного.

Фігуранту повідомили про підозру у вчиненні кримінального злочину за ознаками ч. 1 ст. 115 КК України (Умисне вбивство). Також за цим фактом порушено кримінальне провадження за ознаками ч. 2 ст. 15 (Замах на злочин) і ч. 2 ст. 115 (Умисне вбивство двох або більше осіб) КК.

Вирішується питання про обрання підозрюваному запобіжного заходу у вигляді утримання під вартою.

Зазначають, що всього з початку року співробітники запорізької міліції розкрили 78 умисних убивств.

Нагадаємо, в листопаді в Запорізькій області затримали чоловіка за погрозу підірвати відділення поліції в селищі Більмак. 22 листопада в кол-центр Служби безпеки України надійшов анонімний дзвінок з погрозою підірвати приміщення Більмацького відділення.

Незабаром було встановлено, що дзвінок зробив 40-річний житель сусіднього села Благовіщенка. Його телефон вилучили.

Читайте головні новини LB.ua в соціальних мережах Facebook, Twitter і Telegram