ГоловнаСуспільствоПодії

У Києві знову підпалили магазини "Молоко від фермера"

Паліїв затримала поліція.

У Києві знову підпалили магазини "Молоко від фермера"
Фото: kiev.informator.ua

У ніч на 23 грудня в Києві знову підпалювали крамниці "Молоко от фермера". Цього разу постраждали торгові точки на вулиці Олени Теліги і на проспекті Василя Порика.

Про це повідомляє "Інформатор".

Зазначають, що магазини підпалили майже синхронно - близько 2:40 - за стандартною схемою: розбили вітрину і кинули пляшку з пальною сумішшю. Однак за цими двома адресами на зловмисників уже чекали спецпризначенці.

На вулиці Теліги двоє хлопців почали втікати, навіть не закинувши пляшку з пальною сумішшю всередину будівлі - загорівся лише фасад дверей, який загасили поліцейські і співробітники охорони, котрі приїхали через спрацювання сигналізації. Паліїв затримали відразу ж - їм обом по 23 роки.

Фото: kiev.informator.ua

Фото: kiev.informator.ua

На Порика двоє чоловіків кинули гирю у вікно і закинули пляшку з пальним, сталося займання. Однак пожежники оперативно загасили вогонь. "За вказаною адресою теж працювали спецпризначенці. Вони також затримали двох злочинців на гарячому", - наголошено в повідомленні.

Фото: kiev.informator.ua

Нагадаємо, 14 листопада в Києві сталася серія підпалів цих самих магазинів. Тоді у двох випадках дії зловмисників призвели до пожеж на вулиці Амвросія Бучми і в Петропавлівській Борщагівці. Також було загоряння на вулиці Олени Теліги, але його вдалося ліквідувати охоронцям. Через два тижні, 2 грудня, підпали знову повторилися.

Читайте головні новини LB.ua в соціальних мережах Facebook, Twitter і Telegram