ГоловнаСуспільствоПодії

У Києві відбувся масовий підпал магазинів "Молоко від фермера"

В одному районі вогонь знищив одразу десять різних торгових точок.

Фото: kyiv.dsns.gov.ua

У трьох районах Києва в ніч проти 14 листопада невідомі підпалили магазини "Молоко від фермера". Перше займання сталося в Дніпровському районі на вул. Бучми.

Згідно з даними пресслужби ДСНС у столиці, близько 2:50 рятувальникам надійшло повідомлення про займання на першому поверсі житлового будинку.

"По прибуттю вогнеборці встановили, що пожежа сталася в магазині. О 3:26 пожежу ліквідували, згоріли вхідні металопластикові двері та рекламні вивіски", - йдеться в повідомленні.

Як пише "Інформатор", загоряння сталося після того, як троє невідомих облили магазин гасом і підпалили. Через кілька хвилин після цього пожежа почалася в магазині "Молоко від фермера" на вул. Олени Теліги. Охоронцям удалося загасити вогонь ще до прибуття пожежників.

Третє - найсильніше - займання сталося на Петропавлівській Борщагівці. З магазину вогонь перейшов на сусідні МАФ, в результаті майже повністю згоріли 10 торгових точок. Усі події обійшлися без постраждалих.

Пожежа в магазині на Петропавлівській Борщагівці
Фото: kiev.informator.ua
Пожежа в магазині на Петропавлівській Борщагівці

Нагадаємо, взимку і навесні 2019 року в столиці сталося кілька підпалів магазинів мережі "Рошен". У лютому загорівся магазин у Дарницькому районі. У підпалі запідозрили приватного підприємця, який займався торгівлею кондитерських виробів.

У березні в столиці підпалили магазин біля станції метро "Героїв Дніпра". Імовірно, влаштували пожежу двоє невідомих - вони облили фасад якоюсь рідиною.

Наступного дня сталася пожежа в магазині "Рошен" на вулиці Хрещатик. Вибух-пакет у вітрину магазину кинув учасник екстремістської організації "Білі балаклави"


Читайте головні новини LB.ua в соціальних мережах Facebook, Twitter і Telegram