ГоловнаСуспільствоВійна

Українська сторона готова завтра почати розведення сил у Петрівському

У Петрівському минає сьома доба перемир'я.

Українська сторона готова завтра почати розведення сил у Петрівському
Фото: стопкадр видео

Українська сторона готова почати розведення сил у районі сіл Петрівське і Богданівка в п'ятницю, 8 листопада. Про це повідомив керівник пресцентру ООС Андрій Агєєв агентству "Інтерфакс-Україна".

"Сьогодні добігає сьома доба (дотримання режиму тиші), сьогодні ми повідомили ОБСЄ через Міністерство закордонних справ про те, що ми готові. Від МЗС надійде підтвердження, і сподіваюся, що завтра о 12-й годині все пройде за планом", - сказав Агєєв.

Він підкреслив, що українська сторона готова до початку практичного етапу процесу розведення сил на ділянці №3 8 листопада з 12:00.

"На цей час у районі ділянки №3 спостерігається тиша, що дає можливість сподіватися на те, що завтра відведення відбудеться за планом. Тобто найголовніша, найнеобхідніша передумова проведення розведення на цій ділянці, як, зокрема, і на інших ділянках - дотримання режиму тиші протягом 7 діб із двох сторін", - додав Агєєв.

Нагадаємо, командувач ООС Володимир Кравченко на одному з брифінгів запевняв, що після розведення сил і засобів на третій обумовленій ділянці на лінії розмежування в районі Богданівки і Петрівського не буде загрози населеним пунктам.

Читайте головні новини LB.ua в соціальних мережах Facebook, Twitter і Telegram