ГоловнаСуспільствоПодії

У Києві затримали людей, які намагалися виселити мешканців гуртожитку

Стан гуртожитку аварійний.

У Києві затримали людей, які намагалися виселити мешканців гуртожитку
Фото: МІЙ ВІДРАДНИЙ\ФБ

Сьогодні в Києві на вулиці Польовій у Солом'янському районі відбувся штурм будівлі, під час якого людей намагалися виселити з гуртожитку. Згідно з повідомленням КМДА, осіб, які намагалися силою виселити людей, вже затримано.

«Мені щойно подзвонив начальник столичної поліції. За його словами, осіб, які намагалися силою виселити людей з аварійного гуртожитку на вулиці Польовій, затримано. Зараз тривають слідчі дії. Поліція запевняє, що контролює ситуацію. Я також укотре звертаюся до власників гуртожитку і його жителів із проханням усі спірні питання вирішувати мирним і законним шляхом», - підкреслив мер столиці Віталій Кличко.

Нагадаємо, в листопаді минулого року повідомляли, що ця будівля перебуває в аварійному стані. «Київміськбуд-2» підготував кімнати для жителів цього будинку в інших гуртожитках. Однак вони не побажали відселятися, залишаючись з власної волі в неопалюваному приміщенні. Повідомляли, що люди шляхом шантажу підприємства і КМДА незаконно вимагали для себе квартири в приватну власність.

Читайте головні новини LB.ua в соціальних мережах Facebook, Twitter і Telegram