ГоловнаСуспільствоПодії

На Житомирській трасі під Києвом мотоцикліст кинув вибухівку в Mercedes (оновлено)

Одна людина загинула, двох госпіталізовано з тяжкими пораненнями.

Пізно ввечері 6 листопада на Житомирській трасі на розвороті на Чайки мотоцикліст кинув на дах мерседеса вибуховий пристрій і зник.

dtp.kiev.ua повідомляє, що вибухом зачепило кілька автомобілів, які перебували поруч. Вони стояли на червоне світло світлофора.

"Багато постраждалих, всі живі", - йдеться в повідомленні.

На місці події працюють співробітники ДержНС, 4 "швидких допомоги", багато поліції. Введено оперативний план "Перехоплення".

За даними Нацполіції, в результаті вибуху загинув водій, двоє пасажирів отримали тілесні ушкодження.

Крім того, пошкоджено транспортний засіб, який в момент вибуху був неподалік.

"Близько 21:40 поліцейські отримали повідомлення про те, що в Святошинському районі вибухнув «Мерседес». За попередньою інформацією, до цієї події може бути причетний мотоцикліст. Для його розшуку та затримання введена спеціальна поліцейська операція", - йдеться в повідомленні.

На місці події працюють представники Нацполіції, слідчо-оперативна група поліції Києва, криміналістична лабораторія, рятувальники і вибухотехніки. Встановлюються анкетні дані загиблого і постраждалих.

Також з'явилася інформація, що об'єктом злочину був директор фармацевтичної фірми Ігор Сало. Підірвали його автомобіль. Зараз підприємець і його водій тяжко поранені і перебувають у лікарні, охоронець загинув.

Оновлення. За фактом події столичні слідчі порушили кримінальне провадження. Попередня кваліфікація - умисне вбивство. "Зараз правоохоронці відпрацьовують кілька основних версій скоєння цього правопорушення, основна з яких - підприємницька діяльність особи, яка в момент вибуху перебувала в машині", - зазначає пресцентр Нацполіції.

Раніше в Києві мужчина вистрілив у сусіда з автомата. Конфлікт стався через борги за електрику.

Читайте головні новини LB.ua в соціальних мережах Facebook, Twitter і Telegram