ГоловнаСуспільствоПодії

У Львові будівельний кран впав на супермаркет

Госпіталізовано жінку, яка керувала краном.

Фото: facebook/Головне управління ДСНС України у Львівській області

У четвер, 26 вересня, близько 9:00 ранку в Львові будівельний кран впав на приміщення супермаркету "Арсен" на проспекті Червоної Калини.

Про це повідомляє ZAXID.NET.

Як розповіли очевидці, кран впав із заднього боку супермаркету, де знаходиться рампа для відвантаження вантажів.

На місце події прибула карета швидкої допомоги.

За словами глави Сихівської райадміністрації Галини Гладяк, в результаті падіння крана пошкоджені господарські приміщення і склади "Арсена". Також постраждала жінка-кранівниця - її затиснуло у кабіні.

"Постраждала жива. Її затиснуло, тому викликали спеціалізовану машину, щоб зафіксувати кабіну крана і звільнити жінку. Кран впав на складські приміщення, тобто це господарські приміщення, де відбувається підвезення товару. Тому більше ніхто не постраждав", - повідомив заступник голови РДА Володимир Івасюк.

Наразі кранівницю забрала швидка допомога.

Фото: facebook/Головне управління ДСНС України у Львівській області

Фото: facebook/Головне управління ДСНС України у Львівській області

Зазначимо, що поряд з супермаркетом будуються кілька багатоповерхових будинків. Згідно з містобудівними умовами і обмеженнями, ТОВ "Авалон статус" будуватиме два хмарочоси висотою 90 м (27 поверхів) і будинки заввишки 75, 72 і 68 м, до одного з яких буде прибудовано дитячий центр. Також тут побудують торговельний центр.

Нагадаємо, на початку 2018 року у передмісті Івано-Франківська кран впав на кабіну вантажівки. Тоді загинули двоє людей.

Торік у листопаді на будівництві житлового будинку у Києві (район станції метро "Славутич") впав автокран. Жертв не було.

Читайте головні новини LB.ua в соціальних мережах Facebook, Twitter і Telegram