ГоловнаСуспільствоЖиття

Кличко заявив про наміри відкрити Шулявський міст наприкінці цього року

Спочатку КМДА відкриє рух мостом, а потім добудовуватиме додатковий з'їзд, на місці якого зараз цех "Більшовика".

Кличко заявив про наміри відкрити Шулявський міст наприкінці цього року
Схема організації руху на реверсному розподільчому кільці

Мер Києва Віталій Кличко заявив, що рух на Шулявському шляхопроводі планують відкрити наприкінці цього року. Про це повідомляє пресцентр КМДА.

Кличко також зазначив, що нарешті буде вирішено питання знесення 5-го цеху заводу «Більшовик», де повинні зробити один із з'їздів з нового моста.

"Ми два роки вели переговори з Фондом держмайна щодо цього приміщення. Нам називали купу причин, які гальмують вирішення ситуації. Втім, нещодавно парламент прийняв новий закон про приватизацію. І це дає нам можливість напряму домовлятися із заводом і ми це робимо. Тому додатковий з'їзд з Шулявського шляхопроводу буде! Але спочатку ми відкриємо рух мостом", - підкреслив Віталій Кличко.

Мер столиці також зазначив, що будівництво нового шляхопроводу триває, незважаючи на невелику паузу, яка була. Там продовжують встановлювати металеві конструкції - основу нового мосту. Проект реконструкції Шулявського шляхопроводу у Києві передбачає будівництво розв'язки у формі неповного листа конюшини - моста з трьома з'їздами.

Нагадаємо, у липні повідомляли, що будівництво Шулявського шляхопроводу моста може затягнутися через гальмування питання про знесення п'ятого цеху заводу «Більшовик», де заплановано будівництво одного зі з'їздів мосту.

Читайте головні новини LB.ua в соціальних мережах Facebook, Twitter і Telegram