ГоловнаСуспільствоПодії

В Івано-Франківську затримали п'яного чоловіка, який ходив по місту з рушницею

Затриманий заявив, що "Сайга" не його і він узагалі не розуміє, що відбувається.

В Івано-Франківську затримали п'яного чоловіка, який ходив по місту з рушницею
Фото: facebook.com/ivanofrankivskpatrolpolice

В Івано-Франківську патрульні поліцейські затримали чоловіка, який у стані алкогольного сп'яніння ходив по місту зі зброєю в руках, погрожуючи вистрілити.

Про це повідомила прес-служба поліції у Фейсбуці.

"20 березня близько 23:00 на вулиці Галицькій перехожі стали свідками того, як невідомий чоловік погрожував здійснити постріли. Заявник повідомив про це в поліцію. І додав, що в руках чоловік тримає автомат. Екіпажі патрульної поліції почали обстежувати двори. На патрульних вийшов чоловік з предметом, схожим на автомат. Його попередили про можливість застосування вогнепальної зброї, після чого той поклав зброю на землю", - йдеться в повідомленні.

Затриманий 38-річний житель села Крихівці мав явні ознаки алкогольного сп'яніння. Поруч на землі лежала Сайга-410К - самозарядна рушниця, розроблене на базі автомата Калашникова. Дозволу на зброю в чоловіка не було.

Фото: facebook.com/ivanofrankivskpatrolpolice

"Спочатку він зізнався, що мав намір з кимось поквитатися за допомогою рушниці, а потім змінив пояснення. Мовляв, "Сайга" не його і він узагалі не розуміє, що відбувається. Для з'ясування всіх обставин справи на місце події викликали слідчо-оперативну групу . Проводиться перевірка", - повідомили в поліції.

Нагадаємо, в січні в Кривому Розі для затримання п'яного дебошира з гвинтівкою поліцейський застосував зброю.

Читайте головні новини LB.ua в соціальних мережах Facebook, Twitter і Telegram