ГоловнаСуспільствоЖиття

Суд заарештував дівчину і трьох підлітків, підозрюваних у вбивстві контрактника в Чугуєві

Загиблим є 37-річний уродженець Луганської області.

Суд заарештував дівчину і трьох підлітків, підозрюваних у вбивстві контрактника в Чугуєві
Фото: fakti.ks.ua

Чугуївський міський суд Харківської області обрав запобіжний захід у вигляді тримання під вартою строком 60 діб без можливості внесення застави 22-річній дівчині та трьом підліткам, підозрюваним у вбивстві військовослужбовця за контрактом 92-ї окремої механізованої бригади Збройних сил.

Про це йдеться в ухвалах, які зачитала в засіданнях суддя Світлана Оболенська.

19 березня ввечері Чугуївський міський суд Харківської області обрав запобіжний захід для підозрюваного у вбивстві військового 18-річного Дениса Собченка.

20 березня суд обрав аналогічний запобіжний захід 22-річній Катерині Борисенко, яку підозрюють в організації вбивства, а також 16-річному Максиму Коломійцю і 15-річному Данилу Ярошу.

Прес-служба прокуратури Харківської області повідомила, що за попередніми даними слідства, організатором вбивства стала 22-річна знайома загиблого військовослужбовця.

Для розправи над чоловіком дівчина залучила трьох хлопців, з якими також раніше була знайома.

"За даними, які зараз перевіряються слідчим шляхом, мотивом вбивства стала жага наживи", - йдеться в повідомленні.

Нібито дівчина дізналася, що військовий отримав чималу виплату на банківську картку. Вона вмовила знайомих побити солдата.

Жертву заманили в лісосмугу і спочатку побили, а потім дівчина віддала наказ добити хлопця, і виконавці завдали жертві численних поранень ножами. Розправу здійснювали двоє підлітків (16 і 18 років). 15-річний хлопець знімав фото і відео злочину.

Після вбивства потерпілого пограбували: забрали банківську картку, телефон, інші особисті речі.

Як повідомлялося, поліція почала розслідувати смерть військовослужбовця, тіло якого з ознаками насильницької смерті виявили 16 березня близько 16:10 поблизу місцевого кладовища в селищі Калугино-Башкирівка Чугуївського району Харківської області. Під час огляду судово-медичним експертом на тілі померлого виявлено колото-різані рани шиї та рук, синці на грудній клітці.

Поліцейські встановили, що загиблим є 37-річний уродженець Луганської області.

Читайте головні новини LB.ua в соціальних мережах Facebook, Twitter і Telegram