ГоловнаСуспільствоЖиття

​У Кривому Розі керівництво поліції намагалося приховати побиття своїх співробітників хуліганами

Обидвох нападників затримано.

​У Кривому Розі керівництво поліції намагалося приховати побиття своїх співробітників хуліганами
​В Кривом Роге возле ночного клуба избили двух полицйеских
Фото: badnews.org.ru

Правоохоронці затримали двох чоловіків, які побили прибулих за викликом поліцейських біля нічного клубу в Кривому Розі.

Про це повідомляє Департамент внутрішньої безпеки Нацполіції у Фейсбуці.

"16 березня близько третьої години ночі до Саксаганського відділення надійшло повідомлення про конфлікт біля розважального комплексу, який переріс у бійку. За адресою виїхав наряд міського відділу Управління поліції охорони: 22-річний молодший інспектор взводу реагування, сержант поліції і 22-річний поліцейський-водій, капрал поліції. Поруч із закладом поліцейські помітили скупчення людей, до яких вони підішли. Вже за мить невідомий чоловік з групи осіб завдав удару кулаком в обличчя одному з правоохоронців, від чого той впав на землю без свідомості. Зловмисник намагався вдарити другого співробітника поліції, але той ухилився. У цей час інші, на той момент не встановлені, особи збили з ніг і другого поліцейського і почали бити його ногами. Капрал поліції допоміг йому встати і довів його до службового автомобіля", - йдеться в повідомленні.

Дізнавшись про інцидент, керівництво міського управління поліції охорони намагалося приховати подію. І лише після того, як інформація була поширена в Інтернеті і набула розголосу, було відкрито кримінальну справу.

Особи нападників встановили - це 30-річний уродженець Кривого Рогу, який першим завдав удару поліцейському. Після нічної події він поїхав до Києва, де і був затриманий в Дарницькому районі, його етапували в Кривий Ріг. Його 29-річного спільника затримали за місцем проживання в Кривому Розі. Зараз обидва поміщені в ізолятор тимчасового тримання. Одному з них вже оголошено підозру за ст. 345 Кримінального кодексу.

"Кримінальна відповідальність загрожує і посадовим особам поліції, які, не бажаючи розголосу події, замість того, щоб захистити підлеглих співробітників, а в їхній особі - честь і гідність поліції загалом, приховали факт скоєння злочину", - наголошується в повідомленні.

Нагадаємо, раніше Київському патрульному зламали ніс під час спроби втихомирити п'яну компанію.

Читайте головні новини LB.ua в соціальних мережах Facebook, Twitter і Telegram