ГоловнаСуспільствоПодії

У Кривому Розі поліцейський застосував зброю, щоб затримати п'яного дебошира з гвинтівкою

Чоловік закрився у квартирі з 11-річним сином.

У Кривому Розі поліцейський застосував зброю, щоб затримати п'яного дебошира з гвинтівкою
Винтовка, из которой стрелял задержанный
Фото: npu.gov.ua

У місті Кривий Ріг Дніпропетровської області поліцейський застосував вогнепальну зброю, щоб затримати домашнього тирана.

Про це повідомляють на сайті місцевої поліції.

"Під час виїзду за викликом «домашнє насильство» порушник здійснив один постріл у співробітників патрульної поліції. Відповідно до закону, поліцейський прийняв рішення про застосування табельної зброї. Виклик до поліції надійшов 13 січня близько 2-ї ночі. Жінка повідомила, що чоловік вигнав її з квартири та не пускає назад. Також розповіла, що він перебуває у стані алкогольного сп’яніння, має зброю та разом з ним в оселі залишився 11-річний син", - йдеться в повідомленні.

Коли поліцейські прибули за викликом, чоловік вийшов на сходовий майданчик з гвинтівкою і вистрілив. Щоб його затримати, поліцейський застосував табельну зброю. В результаті дебошир отримав тілесні ушкодження та був доставлений до лікарні.

Зараз триває досудове розслідування, встановлюють усі обставини події. З місця події вилучили гвинтівку, з якої стріляв підозрюваний, і гільзу. Відкрито кримінальне провадження за ч. 1 ст. 345 Кримінального кодексу (погроза або насильство щодо працівника правоохоронного органу).

Фото: npu.gov.ua

Нагадаємо, в грудні минулого року в Харкові п'яний чоловік після сварки з родичами почав стріляти з автомата.

Читайте головні новини LB.ua в соціальних мережах Facebook, Twitter і Telegram