ГоловнаСуспільствоПодії

П'ять потягів затримали на годину у Львівській області через відсутність електроенергії

Причини відсутності електроенергії не назвали.

П'ять потягів затримали на годину у Львівській області через відсутність електроенергії
Фото: Александр Рудоманов

У Львівській області через відсутність струму в контактній мережі на годину було затримано рух поїздів ввечері 25 серпня. Про це в Facebook повідомив Департамент з питань цивільного захисту Львівської ОДА.

"25 серпня о 23:25 від чергового Львівської дирекції залізничних перевезень надійшло повідомлення, що о 21:46 через відсутність струму в контактній мережі на станції "Червоне" Львівської залізниці на під'їздах до станції сталася затримка пасажирських поїздів", - йдеться в повідомленні.

Затримали електропоїзд "Львів-Золочів", пасажирський поїзд "Івано-Франківськ-Миколаїв", пасажирський поїзд "Львів - Одеса", електропоїзд "Тернопіль-Львів", пасажирський поїзд Інтерсіті "Київ-Львів".

У Департаменті додали, що електропостачання в контактній мережі відновили о 22:46, а затримка поїздів становила одну годину.

Причини відсутності електроенергії у відомстві не назвали.

Нагадаємо, раніше у Львові незадоволені пасажири перекрили шляхи на станції "Скнилів". Вони протестували проти малої кількості вагонів електропоїзда. Шлях розблокували лише після того, як на місце привезли додаткові 6 вагонів.

Читайте головні новини LB.ua в соціальних мережах Facebook, Twitter і Telegram