ГоловнаСуспільствоВійна

На Донбасі за добу загинуло двоє і поранено 7 військовослужбовців

Четверо були поранені внаслідок обстрілу, двоє - під час виконання завдання.

На Донбасі за добу загинуло двоє і поранено 7 військовослужбовців
Фото: facebook.com/Vyacheslav.Abroskin

За минулу добу в зоні бойових дій на Донбасі бойовики 23 рази відкривали вогонь по позиціях наших військ, зокрема й із застосуванням забороненого важкого озброєння. Про це повідомляє прес-центр операції Об'єднаних сил.

Внаслідок обстрілу було поранено двох українських військових, ще двоє зазнали бойових травм.

У результаті підриву на мінно-вибуховому пристрої під час виконання бойового завдання один військовослужбовець дістав поранення і ще один - бойове травмування.

Двоє українських військових загинули й один травмувався через особисту необережність внаслідок спрацювання вибухового пристрою.

Російські окупаційні війська вели прицільний вогонь з озброєння БМП, гранатометів, великокаліберних кулеметів і стрілецької зброї, а на окремих напрямках з мінометів калібру 82 і 120 мм, ствольної артилерії калібру 122 мм. Ворог обстрілював наші позиції в районах населених пунктів Кримське, Новотошківське, Троїцьке, Південне, Новотроїцьке, Гнутове, Лебединське, Водяне, Широкине.

У районах населених пунктів Кримське, Новотошківське, Троїцьке, Гнутове, Водяне окупанти провели 5 обстрілів позицій Об'єднаних сил із заборонених мінськими угодами мінометів і ствольної артилерії.

За даними розвідки, троє окупантів були знищені, семеро дістали поранення.

ВІд опівночі понеділка, 27 серпня, бойовики двічі відкривали вогонь із гранатометів, великокаліберних кулеметів і стрілецької зброї в районі Павлополя і Водяного.

Нагадаємо, з 29 серпня в зоні бойових дій має розпочатися перемир'я, узгоджене під час засідання тристоронньої контактної групи 22 серпня.

Читайте головні новини LB.ua в соціальних мережах Facebook, Twitter і Telegram