ГоловнаСуспільствоПодії

На трасі Львів-Ужгород автомобіль злетів з моста в річку

Постраждала сім'я з трьох осіб.

На трасі Львів-Ужгород автомобіль злетів з моста в річку
Фото: facebook.com/MVS.LVIV

На дорозі Львів-Ужгород водій автомобіля Skoda Octavia не впорався з керуванням і злетів з моста в річку Топільнянка. Про це повідомили в Нацполіції області.

Інцидент стався в суботу, 25 серпня, близько 15.00 в с. Стрілки Старосамбірського району. Постраждала сім'я з трьох осіб.

"39-річного водія автомобіля госпіталізували із закритим переломом правої стегнової кістки, відкритим переломом лівої гомілки та закритою черепно-мозковою травмою. У хірургічне відділення Старосамбірської лікарні із закритою черепно-мозковою травмою госпіталізували 5-річну дитину, яка їхала в автомобілі. Інша пасажирка - 34-річна жінка отримала в результаті ДТП тільки перелом носа і рвану рану брови", - йдеться в повідомленні.

За цим фактом правоохоронці відкрили кримінальне провадження за ч.1 ст.286 Кримінального кодексу України (порушення правил безпеки дорожнього руху або експлуатації транспорту особами, які керують транспортними засобами). Максимальне покарання, передбачене статтею, - обмеження волі до трьох років з позбавленням права керувати транспортними засобами або без такого.

Нагадаємо, в Болгарії автобус впав в 20-метрову прірву, загинули щонайменше 15 осіб.

Читайте головні новини LB.ua в соціальних мережах Facebook, Twitter і Telegram