ГоловнаСуспільствоПодії

Водій маршрутки в Дніпрі наїхав на сім'ю на пішохідному переході

За словами свідків, водій почав рух на червоний сигнал світлофора.

У Дніпрі маршрутка наїхала на сім'ю, яка переходила дорогу по переходу на зелений сигнал світлофора. В результаті аварії постраждали 6-місячна дівчинка і 5-річний хлопчик, повідомляє "Інформатор".

Аварія сталася ввечері 26 серпня: близько 19:00 на перехресті вулиці Шмідта і проспекту Дмитра Яворницького маршрутний мікроавтобус №79 збив дитячий возик. ДТП сталася на пішохідному переході в момент, коли горів зелений сигнал світлофора.

Фото: dp.informator.ua

"За словами очевидців, маршрутка їхала на заборонний сигнал світлофора, коли залишалося ще цілих 15 секунд. Чомусь почала їхати просто на людей, які переходили дорогу на зелений, і збила сім'ю з возиком. Постраждали двоє дітей - 6-місячна дівчинка і 5 -річний хлопчик. "Швидка допомога" забрала постраждалих до лікарні. У дівчинки, яка була у возику, - садна і забиття, а от у хлопчика серйозніші пошкодження. Водій маршрутки сказав, що він нібито втомився", - розповіла капрал патрульної поліції Любов Вусатюк.

"На зелений сигнал дорогу переходили ми з дружиною і троє дітей. Маршрутка їхала по проспекту у другому ряду і збиралася повертати направо, на вулицю Шмідта. Переїхала возик з немовлям, ще одна дитина потрапила під колеса. Хлопчику зроблять рентген, оскільки в нього пошкоджені ноги та інші травми, це зараз уточнюється в лікарні", - розповів батько постраждалих дітей Андрій.

Водій маршрутки перебував у шоковому стані і коментувати ситуацію відмовився. На місце приїхав слідчий для з'ясування всіх обставин ДТП.

Нагадаємо, у Львівській області вчора в аварії постраждали троє малолітніх дітей і п'ятеро дорослих.

Читайте головні новини LB.ua в соціальних мережах Facebook, Twitter і Telegram