ГоловнаПолітика

НАЗК: повідомлення щодо продажу ПрАТ «Завод «Кузня на Рибальському» не містить ні фактів, ні документальних підтверджень

Агентство оприлюднило роз'яснення.

НАЗК: повідомлення щодо продажу ПрАТ «Завод «Кузня на Рибальському» не містить ні фактів, ні документальних підтверджень
Фото: ukrmilitary.com

Повідомлення, яке отримало НАЗК 12 березня щодо продажу ПрАТ «Завод «Кузня на Рибальському», містить припущення щодо можливого вчинення Петром Порошенком правопорушення, однак не містить конкретних фактів або документальних підтверджень.

Про це йдеться в офіційному повідомленні НАЗК, опублікованому на сайті.

«Оскільки вказана інформація не була підкріплена конкретними фактами або документальними свідченнями, у відповіді на Повідомлення позивача НАЗК роз’яснило, що поданих ним даних не достатньо для вчинення дій із боку Агентства», – йдеться в заяві НАЗК.

«Водночас НАЗК врахувало надану позивачем інформацію під час здійснення моніторингу з питань дотримання народним депутатом, п’ятим Президентом України Петром Порошенком вимог законодавства щодо запобігання та врегулювання конфлікту інтересів. У межах моніторингу ведеться перевірка на достовірність вказаних у Повідомленні відомостей», – зазначають у НАЗК. 

Читайте головні новини LB.ua в соціальних мережах Facebook, Twitter і Telegram