ГоловнаПолітика

Зеленський назвав позачергове засідання Ради поворотним для України

"Вас обрав народ України, тепер ваша черга обрати народ України".

Зеленський назвав позачергове засідання Ради поворотним для України
Фото: president.gov.ua

Президент Володимир Зеленський заявив, що Україна опинилася на роздоріжжі і її майбутнє зараз залежить від завтрашнього рішення Верховної Ради.

"Наша країна через коронавірус фактично опинилася на роздоріжжі й має дві дороги. Перша - це прийняття двох життєво важливих законів, після чого ми отримаємо підтримку від наших міжнародних фінансових партнерів у розмірі щонайменше 10 млрд доларів США. Це необхідно для стабілізації економіки країни і подолання кризи. Інакше - провал цих законів. Після - занепад економіки і навіть загроза дефолту", - сказав він у відеозверненні в неділю.

За його словами, Офіс президента і Кабінет міністрів зробили все можливе, щоб відкрити для України перший шлях.

"Ми з урядом обрали свій шлях. Тепер черга - за вами, шановні народні депутати. Уся відповідальність лягає на ваші плечі. Завтра народ України чітко побачить, чи готові ви захищати його інтереси. І хоча завтра ви всі будете в масках, людям стане зрозуміло, хто є хто. Суспільство зрозуміє, слуги народу ви чи поплічники чужих інтересів. Зрозумійте свою відповідальність, зрозумійте можливі наслідки для кожного з вас, виберіть завтра правильний шлях. Вас обрав народ України, тепер ваша черга обрати народ України", - сказав президент.    

Читайте головні новини LB.ua в соціальних мережах Facebook, Twitter і Telegram