ГоловнаПолітика

Єрмак вирішив звернутися в СБУ і ДБР через публікацію нардепом Леросом відео з нібито його братом

Глава Офісу президента заявив, що депутат перейшов "червоні лінії".

Глава Офісу президента Андрій Єрмак вирішив звернутися в Службу безпеки і України і Державне бюро розслідувань через публікацію нардепом Гео Леросом відео з нібито його братом.

Про це йдеться в заяві Єрмака у відповідь на пост Лероса з відеозаписами, на яких людина, схожа на Дениса Єрмака, проводить переговори про працевлаштування неназваних осіб на посади в органах влади.

Денис Єрмак. Кадр з відеозапису прихованою камерою
Денис Єрмак. Кадр з відеозапису прихованою камерою

"Я хочу, щоб було проведено всебічне розслідування обставин здійснення цих записів, перш за все їх достовірності, всіх фактів, а також хто і за чиїм замовленням це робив, як ці записи опинилися у Гео Лероса", - заявив Єрмак.

На його думку, цією публікацією Лерос перейшов "червоні лінії", "за якими починається моральна деградація особистості".

"Дуже шкода, що особисті інтереси для тебе виявилися важливішими спільної мети, з якою партія «слуги народу» йшла на вибори - зробити Україну кращою. Бог тобі суддя. Рекомендую підготуватися, тому що доведеться відповідати публічно за кожне слово твоєї брехні! Доведеться, хто б за тобою не стояв! Дуже сумно що такий, як ти, опинився в партії "Слуга Народу" серед багатьох достойних людей, які теж, сподіваюся, дадуть оцінку твоїм діям", - написав Єрмак.

Нагадаємо, що Гео Лерос став депутатом Верховної Ради за списком "Слуги народу" на виборах 2019 року.

У березні 2020 року Лерос разом з кількома десятками інших депутатів Верховної Ради від "Слуги народу" розкритикував підхід Андрія Єрмака до мирного врегулювання на Донбасі.

Через тиждень після цього його звільнили з посади радника президента Володимира Зеленського.

Читайте головні новини LB.ua в соціальних мережах Facebook, Twitter і Telegram