ГоловнаПолітика

Інтенсив для депутатів від "Слуги народу" пройде у Трускавці

Це перший тиждень із "широкого плану навчання".

Інтенсив для депутатів від "Слуги народу" пройде у Трускавці
Фото: zaxid.net

Народні депутати України від партії "Слуга народу" наступного тижня пройдуть навчання в Трускавці. Про це повідомив почесний президент Київської школи економіки Тимофій Милованов на своїй сторінці у фейсбуці.

"Протягом тижня з 8:30 до 21:30 новообрані народні депутати будуть слухати лекції від професорів Київської школи економіки та визнаних на ринку праці фахівців. У комплексі з лекційними заняттями студенти будуть відпрацьовувати отримані знання в групах для того, щоб закріпити їх. На день передбачено три маленькі перерви і час на обід і вечерю. І навіть тоді учасники виконуватимуть завдання від викладачів", - написав Милованов.

На думку Милованова, тижневий інтенсив - це тільки перший тиждень з широкого плану навчання, яке планує партія. Трускавець же вибрали для навчання, оскільки "в Україні поки що немає інфраструктури для масштабного навчання дорослих".

Милованов додав, що хоча питання оплати навчання є "закритою інформацією", його вартість буде вказано у звіті партії "Слуга народу", оскільки навчання відбувається в рамках комерційного контракту.

Нагадаємо, за результатами дострокових виборів у Верховну Раду президентська партія "Слуга народу" отримає в парламенті 254 мандати.

Читайте головні новини LB.ua в соціальних мережах Facebook, Twitter і Telegram