ГоловнаПолітика

СБУ не повідомляє суду, де перебуває підозрюваний у причетності до вбивства Гандзюк Павловський

Розгляд клопотання про звільнення з-під варти перенесли вже втретє.

СБУ не повідомляє суду, де перебуває підозрюваний у причетності до вбивства Гандзюк Павловський
Фото: Макс Требухов

Шевченківський райсуд Києва втретє переніс розгляд клопотання адвоката про звільнення з-під варти Ігоря Павловського, підозрюваного в приховуванні вбивства Катерини Гандзюк. Про це повідомляє кореспондентка LB.ua із залу суду.

Суддя Олена Малашак повідомила, що Служба безпеки ігнорує запити суду, не повідомляє місце перебування Павловського і не доставляє його на засідання. До Павловського сьогодні намагався потрапити його адвокат Максим Болдін, але безуспішно: в ізоляторі СБУ адвокатові відмовили в побаченні з підзахисним, посилаючись на те, що зараз Павловському надають медичну допомогу.

За словами адвоката, 17 квітня Павловський упав в ізоляторі й отримав струс мозку.

"Він не може перебувати ніде, крім ізолятора тимчасового утримання, або слідчого ізолятора, або лікарні під конвоєм", - сказав Болдін у коментарі журналістам.

Речник СБУ Олена Гітлянська сказала LB.ua, що їй невідомо, чому служба не доставляє Павловського, і порадила написати офіційний запит.

Нагадаємо, 4 квітня прокуратура пом'якшила підозру Ігорю Павловському з організації вбивства на приховування злочину. За словами адвоката Болдіна, таке рішення було прийнято з огляду на протокол допиту іншого підозрюваного - Сергія Торбіна.

Читайте головні новини LB.ua в соціальних мережах Facebook, Twitter і Telegram