ГоловнаПолітика

Мураєв підтримав Вілкула в обмін на друге місце в парламентському списку, - Соня Кошкіна

"Про що сам Вілкул дізнався тільки ввечері напередодні спільного брифінгу".

Мураєв підтримав Вілкула в обмін на друге місце в парламентському списку, - Соня Кошкіна
Фото: Укринформ

Народний депутат Євген Мураєв зняв свою кандидатуру на виборах президента України на користь Олександра Вілкула в обмін на друге місце в списку на парламентських виборах. Про це йдеться в матеріалі шеф-редактора LB.ua Соні Кошкіної "Зони ризику. Чи є життя після першого туру?"

"За інформацією LB.ua, свою співучасть [Мураєв] в проекті спочатку нібито оцінив у доволі сміливу суму (окремо - від партії, окремо - новоствореного каналу). У доларовому, звісно, еквіваленті. У бажаному обсязі він її не отримав, але Вілкула - в обмін на друге місце в майбутньому парламентському списку - підтримав. Про що сам Вілкул дізнався тільки ввечері напередодні спільного брифінгу", - пише Соня Кошкіна.

Разом з тим, на думку шеф-редактора LB.ua, головного удару по "Опоблоку" завдав не розкол на "ахметовське" і "проросійське" крило, а популярність Володимира Зеленського, якого підтримала значна частина біло-блакитного електорату.

Нагадаємо, про об'єднання політичних сил Вілкул і Мураєв заявили на початку березня, внаслідок чого лідер партії "Наші" знявся з виборів. Вілкул, своєю чергою, пообіцяв призначити Мураєва прем'єр-міністром у разі перемоги.

Читайте головні новини LB.ua в соціальних мережах Facebook, Twitter і Telegram