ГоловнаПолітика

Тимошенко відвідала Сєвєродонецьк

Політик провела мітинг у центрі адміністративного центру Луганської області.

Тимошенко відвідала Сєвєродонецьк

Лідер "Батьківщини" Юлія Тимошенко провела 17 березня зустріч із громадою Сєвєродонецька, адміністративного центру Луганщини. У партії стверджують, що на зустріч зібралося не менш ніж 10 тисяч осіб.

«Якщо так станеться і вибори добре закінчаться, я ніколи не допущу, щоб нас, єдиний український народ, ділив хтось на схід і захід, за мовою, релігією, політикою. Щоразу на виборах нас намагалися розвести по різні боки барикад», - зазначила вона і додала, що після того горя, яке пережили люди, сьогодні всім треба міцно обійнятися.

Кандидат у президенти підкреслила, для Україні вкрай важливо побудувати переговорний процес і досягти миру тим шляхом, який більше не знищить жодного життя, не принизить жодну сім'ю і не вижене нікого з власного дому.

Вона переконана, що після виборів потрібно починати новий сильний переговорний процес, заснований на підписаному 1994 року Будапештському меморандумі, коли наша країна відмовилася від третього за потужністю ядерного потенціалу світу в обмін на гарантії недоторканності наших кордон. Його підписали ключові країни світу. І перший крок - зібрати за одним столом лідерів країн-підписантів.

«Останнім часом я розмовляла з усіма лідерами ключових країн. Я з ними добре знайома і можу з ними говорити без посередників, без спеціальних процедур. Я говорю про те, щоб після виборів ми сіли за стіл переговорів і домовилися про мир. І мир буде. Я знаю настрої кожного президента, який давав нам гарантії, знаю настрої їхніх команд і народів. Мир буде», - Тимошенко.

Читайте головні новини LB.ua в соціальних мережах Facebook, Twitter і Telegram