ГоловнаПолітика

Саакашвілі заявив, що його збираються заарештувати до 3 грудня

Приводом нібито стануть якісь "вигадані справи" про зловживання влади за часів його керівництва Одеською ОДА.

Саакашвілі заявив, що його збираються заарештувати до 3 грудня
Фото: Макс Требухов

Колишній голова Одеської обласної держадміністрації Михайло Саакашвілі заявив, що його збираються заарештувати за нібито розпорядженням президента, а також сфабрикувати кримінальні справи проти організаторів Маршу за імпічмент.

Про це він заявив на брифінгу в Києві.

"Спочатку вони видворили всіх людей, що мають стосунок до мене, у яких був грузинський паспорт ... Потім вони побили мого водія... В процесі вони порушили справи проти людей, які допомагали мені повернутися в Україну... Вони надсилають порошки від імені "Руху нових сил" разом з брошурою про імпічмент. Як ви знаєте, нас звинувачують у тому, що ми розсилаємо порошки з кокаїном, або з чимось ще - невідомою білою речовиною, вказуючи зворотну адресу: цвинтар", - розповів Саакашвілі, демонструючи пакет.

Приводом же для арешту, за словами Саакашвілі, стануть якісь "вигадані справи" про зловживання влади і службовим становищем за часів його керівництва Одеською ОДА.

"Це розпорядження (про арешт, - ред.) президент дав генпрокурору і СБУ, і вони впродовж двох-трьох днів, до маршу 3 грудня, повинні здійснити план моєї ізоляції", - стверджує Саакашвілі.

Нагадаємо, Вищий адмінсуд призначив на 21 грудня перше засідання у справі про законність указу президента про припинення українського громадянства Саакашвілі.

Читайте головні новини LB.ua в соціальних мережах Facebook, Twitter і Telegram