ГоловнаСвіт

Влада Єгипту назвала можливу причину аварії А321

На тілах загиблих під час аварії не виявлено мінно-вибухових слідів

Влада Єгипту назвала можливу причину аварії А321
Катастрофа российского А321
Фото: EPA

Усі докази свідчать про те, що літак А321 російської компанії "Когалымавиа" зазнав аварії через технічну несправність.

Про це повідомляє РИА Новости з посиланням на слова офіційного представника уряду Єгипту Хусама аль-Кувейша. Заяву він зробив в ефірі єгипетського телеканалу "Аль-Хаят".

"Штучні супутники, що знаходяться в розпорядженні США та Росії, виключили ймовірність катастрофи через теракт. Все вказує на те, що літак впав через технічну несправність всередині", - розповів він в ефірі телеканалу.

Раніше ТАСС повідомляло, що, згідно з попередньою експертизою, на тілах загиблих під час аварії не виявлено мінно-вибухових слідів.

Раніше NBC News, посилаючись на дані своїх джерел, передавав, що американський інфрачервоний супутник зафіксував тепловий спалах в той самий час і в тому самому місці, де знаходився перед катастрофою російський пасажирський літак Airbus A321, що розбився на Синаї.

31 жовтня літак А321 російської авіакомпанії "Когалымавиа" розбився на півночі Синайського півострова, загинули всі 224 людини, що знаходилися на борту. Авіалайнер виконував рейс з Шарм-еш-Шейха у Санкт-Петербург. Падіння А321 стало найбільшою в історії російської і радянської авіації катастрофою.

Читайте головні новини LB.ua в соціальних мережах Facebook, Twitter і Telegram