ГоловнаЕкономікаДержава

Кабінет Міністрів звільнив заступника голови ДФС Лікарчука

Насиров звинуватив свого заступника в некомпетентності і саботажі

Кабінет Міністрів звільнив заступника голови ДФС Лікарчука
Фото: Макс Требухов

Кабінет Міністрів задовольнив подання на звільнення заступника голови Державної фіскальної служби Костянтина Лікарчкука. Про це на брифінгу заявила міністр фінансів Наталія Яресько.

"За пропозицією пана Насірова щодо звільнення пана Лікарчука з посади заступника глави ДФС сьогодні Кабінет Міністрів задовольнив це подання", - заявила вона.

Напередодні глава ДФС Роман Насіров заявив, що Лікарчук виявився некомпетентним чиновником, який до того ж саботував рішення уряду.

"Костянтин Лікарчук виявився, я вже можу це констатувати, абсолютно некомпетентною людиною, на жаль. Від самого початку роботи він відверто саботував рішення керівництва, рішення уряду України, Міністерства фінансів. Я як керівник ДФС не бачу жодних результатів і досягнень на митному напрямку за останні три-чотири місяці", - сказав Насіров.

За словами Насірова, Лікарчук замість роботи займався власним піаром і проводив час у фейсбуці.

Нагадаємо, через конфлікт всередині Державної фіскальної служби Лікарчук від початку вересня втратив будь-які повноваження, після чого зайнявся викриттям корупційних схем, про які йому нібито стало відомо. Зокрема, він повідомив про існування чорної каси на митниці і про закриття кримінальної справи щодо радника Насірова після звернення владної верхівки.

Читайте головні новини LB.ua в соціальних мережах Facebook, Twitter і Telegram