ГоловнаПолітика

Бійців "Торнадо" забрали в полк "Миротворець"

Полк створюється на базі чотирьох батальйонів.

Бійців "Торнадо" забрали в полк "Миротворець"
Фото: www.facebook.com/TornadoBat

Частина бійців розформованої роти МВС "Торнадо" увійшла до складу полку "Миротворець" і зараз дислокується в Київській області.

Про це сказав "Українським Новинам" начальник Головного управління Міністерства внутрішніх справ у Київській області Вадим Троян.

"Нагадую, що цей підрозділ вже розформовано. А в Київській області є полк "Миротворець", до якого входять добровольці з чотирьох батальйонів: "Миротворець", "Київщина", "Гарпун" і частина добровольців з нашумілого "Торнадо". Якраз це реформування чотирьох батальйонів і дасть їм зростання", - сказав Троян.

За його словами, в цьому полку буде поліпшено кадровий склад (включаючи офіцерський), логістику (технічне та матеріальне забезпечення, повноцінний штаб) і бойову підготовку (інструктори з бойовим досвідом).

Нагадаємо, напередодні головний військовий прокурор Анатолій Матіос заявив, що роту патрульної служби МВС "Торнадо" досі не розформовано, а озброєні бійці перебувають у Боярці Київської області.

Міністр внутрішніх справ Арсен Аваков видав наказ про розформування роти "Торнадо" 18 червня після того, як військова прокуратура висунула частині бійців роти звинувачення в тяжких злочинах у зоні АТО.

Читайте головні новини LB.ua в соціальних мережах Facebook, Twitter і Telegram