ГоловнаПолітика

Закон на підтримку переселенців потрібен економіці не менше, ніж самим переселенцям, - Шахов

Бізнесменам з Донбасу хочуть вибити податкові пільги.

Закон на підтримку переселенців потрібен економіці не менше, ніж самим переселенцям, - Шахов
Фото: rbc.ua

Голова територіального відділення всеукраїнської громадської організації "Асоціація платників податків України" в Луганській області Сергій Шахов в ефірі "Радіо-Ера" заявив, що ініційований ним закон на підтримку малого та середнього бізнесу для підприємців по АТО потрібен економіці України не менше, ніж самим переселенцям. На його переконання, локомотивом прогресу держави є малий і середній бізнес, якому чиновники постійно ставлять палиці в колеса.

"Головним інвестором будь-якої держави світу є її народ. Треба дати розвиватися малому та середньому бізнесу, а не душити його податками, як це зараз робить уряд. Правила для бізнесу мають бути однакові для всіх, але підприємцям, які переїхали з Луганської та Донецької областей у велику Україну, особливо необхідна допомога і підтримка з боку держави. Ці люди, які втратили все, не зневірилися і намагаються відновити свою діяльність фактично з нуля, дати таким самим переселенцям, як вони, роботу. Хіба ці люди не заслуговують хоча б податкового полегшення від своєї ж країни?!", - каже Сергій Шахов.

Законодавча ініціатива, за словами Шахова, передбачає створення пільгових податкових умов роботодавцям, які надаватимуть роботу біженцям, і буде спрямована на зменшення кількості податків для підприємців з Луганської та Донецької областей, щоб вони мали можливість розвивати і розвивати свій бізнес, створювати нові робочі місця .

Читайте головні новини LB.ua в соціальних мережах Facebook, Twitter і Telegram