ГоловнаЕкономікаБізнес

"Нова пошта" пообіцяла 25 млн гривень для лікарень і попросила про пільги для бізнесу

"Знижуйте податки, забезпечте податкові канікули тощо".

"Нова пошта" пообіцяла 25 млн гривень для лікарень і попросила про пільги для бізнесу
Фото: e-news.su

Компанія "Нова пошта" пообіцяла виділити 25 млн гривень на закупівлю обладнання і додаткових матеріалів для лікарень і водночас попросила про пільги для бізнесу.

"Ми вирішили допомогти нашим лікарям у боротьбі з вірусною інфекцією і виділили на це 25 млн гривень. Ми спрямуємо їх на оснащення лікарень у Полтаві й Полтавській області. Я закликаю відповідальний бізнес, який працює в Україні, вчинити так само", - сказано на сайті компанії від імені співзасновника компанії В'ячеслава Климова.

Своєю чергою інший співвласник "Нової пошти" Володимир Поперешнюк звернувся до медзакладів із проханням інформувати суспільство про потреби в обладнанні та захисних матеріалах, щоб до ініціативи компанії могли приєднатися інші підприємці.

Він також заявив, що в умовах, які склалися, держава може подумати про податкові пільги для бізнесу.

"Бізнес у нашій країні ніколи не відчував себе в ідеальних умовах. Але зараз ідеться про виживання і збереження робочих місць. Тому я звертаюсь до влади з пропозицією розробити ряд ініціатив з метою поліпшення умов для бізнесу: знижуйте податки, забезпечте податкові канікули тощо", - сказав він.

Нагадаємо, що 16-17 березня Україна закриє кордони у зв'язку з пандемією коронавірусної хвороби COVID-19. Міністерство охорони здоров'я також рекомендує запровадити жорсткі обмежувальні заходи із закриттям магазинів і обмеженням на пересування всередині країни.    

Читайте головні новини LB.ua в соціальних мережах Facebook, Twitter і Telegram