ГоловнаБлогиБлог Євгена Семехіна

Улюбленці фейсбуку об’єднались для спільного походу на вибори

Сьогодні Політична партія ДемАльянс вирішила брати участь у позачергових виборах народних депутатів України разом із партією Громадянська позиція.

"Наше рішення про спільний похід до парламенту продиктовано відповідальністю за майбутнє Верховної Ради. Ми не маємо права допустити, аби у новообраному українському парламенті порядок денний диктували популісти, політики із заплямованою репутацією корупціонерів і зрадників.

До Верховної Ради мають пройти якомога більше тих, хто за часів попереднього режиму та Революції Гідності довів свою принциповість і сміливість твердо обстоювати принципи чесної політики. Тому ми вирішили об'єднати наші зусилля і разом досягнути найкращого результату на виборах",- сказав лідер політичної партії ДемАльянс Василь Гацько.

Для участі у виборах ДемАльянс шукав партнера, з яким має спільні принципи і програмні цілі: відсутність олігархів у партійній касі, прагнення оновити владу і реальне бажання викорінити корупцію. Серед учасників цьогорічних парламентських перегонів найбільше погляди і наміри демальянсівців співпали із Громадянською позицією Анатолія Гриценка.

Рішення про об'єднання зусиль на парламентських виборах ДемАльянс ухвалив на партійному з'їзді 5-го вересня. Аналогічне рішення від Громадянської позиції очікується 7-го вересня, де також буде затверджено спільну передвиборчу програму та об'єднаний список кандидатів.

Кандидатів на мажоритарні округи партії ДемАльянс і Громадянська позиція висуватимуть окремо.

Донецька обласна організація ДемАльянсу дотрималась принципової позиції, озвученої вчора в заяві-зверненні до колег з Донецьких обласних організацій інших партій, і не голосувала за участь партії в позачергових виборах.

Довідково:

Політична партія ДемАльянс утворилася 2011-го року на основі однойменної громадської організації. В партії об'єдналися громадські активісти, представники експертного середовища, підприємці, науковці з усієї України, що активно борються проти корупції у місцевих та центральних органах влади, пропонують власне бачення розв'язання економічних і соціальних проблем, завжди дотримуються заявлених принципів чесної політики.

Партія ДемАльянс фінансується рахунок простих громадян, а не олігархів, всі внески вище за 30 000 гривень, є публічними, звіти про надходження і витрати завжди є у відкритому доступі на офіційному сайті.

Євген Семехін Євген Семехін , Засновник Донецької обласної організації Політичної партії "ДемАльянс"
Читайте головні новини LB.ua в соціальних мережах Facebook, Twitter і Telegram