ГоловнаБлогиБлог Олега Ляшка

Список депутатів, які не голосували за звільнення політв'язнів

На жаль, Верховна Рада не підтримала мій законопроект про звільнення політичних в'язнів. Це ганебно, що парламентарі не хочуть дати волю тим, що перебуває за ґратами з політичних мотивів.

Не вистачило 50 голосів. Мій законопроект підтримало 176 депутатів. З них 79 від "Батьківщини", 40 від "Удару", 36 від "Свободи", 16 позафракційних, 6 від Партії регіонів.

З регіоналами і комуняками все ясно. Але, як не дивно, не голосували за законопроект про звільнення політичних в'язнів також 20 депутатів від "Батьківщини", 2 - від "Удару" та 11 позафракційних. Хочу звернутися до всіх депутатів, які не голосували: ви самі риєте собі могилу в майбутньому! Так, як сьогодні з політичних мотивів сидять Юлія Тимошенко, Юрій Луценко та інші - так завтра може сісти кожен з вас. Депутатський мандат не врятує - заберуть. Ви самі дозволяєте нинішньому режиму творити бєспрєдєл, тому завтра прийдуть і за вами. І ви на це заслоговуєте своєю продажністю та безпринципністю.

Поіменний список депутатів, які не голосували за звільнення політв'язнів:

"Батьківщина" - Ємець, ГРИЦЕНКО, Дзендзерський, Джемільов, Донець, Дубовой, КОЖЕМ'ЯКІН, Купчак, Кутовий, КУЖЕЛЬ, Лук'янчук, Луценко, МАРТИНЕНКО, Павелко, Петренко, Сенченко, СТЕЦЬ, Сікора, Скосар, ТУРЧИНОВ;

"Удар" - Паламарчук, КОВАЛЬЧУК;

Позафракційні - Лабазюк, Палиця, Калєтнік (мусить бути позафракційним за регламентом), ЛИТВИН, Рибаков, ТАБАЛОВИ (обидва), Чудновський, Жеваго, Миримський, Мошенський, Рибак (мусить бути позафракційним за регламентом)

Олег Ляшко Олег Ляшко , Народний депутат України, лідер Радикальної партії
Читайте головні новини LB.ua в соціальних мережах Facebook, Twitter і Telegram