ГоловнаБлогиБлог Олега Ляшка

Янукович, дайте спокій дідові!

Що дасть Україні новий Кабінет міністрів? Нічого хорошого.

Фото: EPA/UPG

Після призначення складу уряду стає зрозумілим, що Кабмін, як і раніше, обслуговуватиме лише інтереси олігархів. Кадровий склад уряду - це результат кланової боротьби в оточенні президента. З таким Кабміном нічого доброго країні не світить, бо сьогодні потрібна радикальна ротація еліт. Усю нинішню квазіеліту потрібно гнати в шию.

До влади потрібно приводити молодь, але не ту, яка захищає інтереси олігархів, а ту, яка буде охороняти інтереси народу і своєї держави. Було би правдиво, якби Янукович прем’єр-міністром у цьому уряді призначив свого старшого сина – Олександра, бо Азаров є театральною ширмою. Я звертаюсь до президента: пане Янукович, дайте спокій дідові!

Стосовно нових міністрів: немає нічого дивного в призначенні Королевської на посаду міністра праці і соціальної політики. Вона ж до 2006 року була депутатом Луганської обласної ради від Партії регіонів. Теж мені знайшли опозиціонерку! А що стосується інших новопризначених, хочу сказати, що четверо з діючих міністрів кар’єру свою будували на Донеччині, а ще шестеро народились і все життя там прожили. Тож усьо буде Донбас :)

Олег Ляшко Олег Ляшко , Народний депутат України, лідер Радикальної партії
Читайте головні новини LB.ua в соціальних мережах Facebook, Twitter і Telegram