ГоловнаКиїв

Київ отримав від Брюсселя три тисячі бронежилетів для медиків та комунальників, - Кличко

Столиця Бельгії також допомагає в оснащенні київських медзакладів.

Київ отримав від Брюсселя три тисячі бронежилетів для медиків та комунальників, - Кличко
Рятувальник розбирає завали у Києві
Фото: ДСНС

Місто-побратим Києва – Брюссель – передав три тисячі бронежилетів для працівників столичних служб, які виїжджають на ліквідацію наслідків російських обстрілів. Про це повідомив у Telegram мер Києва Віталій Кличко.

«Київ отримав в якості благодійної допомоги від мерії нашого міста-побратима – Брюсселя та Брюссельської лікарні Сен-Пьєр 3 тисячі бронежилетів невійськового призначення. Бронежилети захищатимуть столичних медиків та працівників екстрених, комунальних служб під час надання ними допомоги постраждалим від російських атак, під час ліквідації наслідків обстрілів», – зазначив Кличко.

Бронежилети передали керівниця відділу економічних та міжнародних зв’язків мерії Брюсселя Марі-Франс Ботт та Надзвичайний і Повноважний Посол Бельгії в Україні Люк Якобс, зазначив мер Києва.

Він подякував Брюсселю та його меру Філіпу Клозу, який постійно підтримує і допомагає Києву та Україні.

«Партнерство наших міст, що розпочалося з травня 2022 року, вже принесло багато користі. Брюссель допомагає в оснащенні київських медзакладів, стажуванні медиків. Передав за час повномасштабної війни нашому місту гуманітарну допомогу, обладнання, спецавто», – наголосив Віталій Кличко.

Читайте головні новини LB.ua в соціальних мережах Facebook, Twitter і Telegram