ГоловнаБлогиБлог Олега Ляшка

Попова - у відставку

Сьогодні Радикальна партія разом з іншими опозиційними силами і громадськими організаціями пікетувала будівлю Київради. Наша головна вимога - це відставка Попова, оскільки він як керманич міста не справляться з елементарними господарськими проблемами.

Фото: Макс Левин

Регіонал Попов показав усім киянам, що у столиці буває ще гірше, ніж за Черновецького. За Льоні Космоса кияни плювалися, коли виходили з брудних і неприбраних під’їздів. Зими за Черновецького були важким випробуванням для автомобілістів, а за Попова зима стала справжнім армагедоном.

Тепер не лише автівки, але й звичайні пішоходи не можуть без остраху вийти з будинків, оскільки бояться - якщо на голову не впаде бурулька, то переламаєш усі кістки на глибах льоду, який розтане у травні, через те, що ставленнику Попову наплювати на прибирання снігу. На сьогоднішній день тисячі жителів столиці отримали численні травми та переломи, а у деяких бездіяльність Попова забрала найцінніше – життя. Це при тому, що кияни справно сплачують за житлово-комунальні послуги, хоча тарифи безпідставно зростають, як гриби після дощу.

Хвала Богу, хоч погода зжалилась над киянами. Але з танучим снігом зійшло все покриття на дорогах. Той асфальт, на який ще влітку Азаров і Попов «витратили» кошти мільйонів українських громадян, тепер наче після бомбардування.

Також Попов персонально несе відповідальність за масове варварство - отруєння безпритульних тварин. Він же - винуватець масового закриття лікарень у столиці.

Саме тому Радикальна партія вимагає відправити Попова у відставку, а не обмежуватися звільненням дрібних чиновників. Риба гниє з голови!

Олег Ляшко Олег Ляшко , Народний депутат України, лідер Радикальної партії
Читайте головні новини LB.ua в соціальних мережах Facebook, Twitter і Telegram